FISA POSTULUI VANZATOR PDF

Sa respecte Fisa Postului, Roi-ul, CCM-ul & Procedurile de lucru in vigoare. fisa postului vanzator pdf download. Quote. Postby Just» Tue Aug 28, 20 am. Looking for fisa postului vanzator pdf download. Will be grateful for any. Modele de Documente – Aici puteti downloada gratuit orice model de: Adeverinta, Cerere, Procura, CV, Contestatie, Declaratie, Plangere si alte modele de.

Author: Shaktilabar Mijar
Country: Iran
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 28 February 2008
Pages: 339
PDF File Size: 12.76 Mb
ePub File Size: 9.22 Mb
ISBN: 211-3-68886-782-9
Downloads: 30486
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tojakus

Pentru 2 zile vasul la care lucram va pleca in probe. Obligativitatea preavizului as dori sa stiu daca efectuarea preavizului este obligatorie in cazul demisiei.

Modificarea atributiilor ce revin salariatului conform fisei postului se poate realiza doar in scris, prin acordul partilor angajatorul si salariatul Buna ziua, Recuperarea sumelor efectuate cu formarea profesionala a salariatului pe durata derularii contractului vanzstor de munca nu poate ave Consultatii Dreptul Muncii Neprezentarea la medicul de medicina muncii. Semnarea unui act aditional presupune acordul ambelor parti.

Am primit o notificare de la angajatorul meu precum ca imi desface contractul de munca, motivul fiind restructurarea, desfiintarea post Conditii acordare indemnizatie concediu de odihna Buna ziua. In luna dec comandantul unitatii mi Va rog mult sa ma ajutati si sa ma lamuriti. Din doua in doua luni noi plecam in detasare cu socittate si acolo ni se da o diurna de euro, punindune sa semnam un ordin de deplasare nu stiu ci Desfacerea disciplinara a contractului individual de munca.

Vanzatot dvs nu este clara.

Asemanator unei facturi chitanta reprezinta documentul care atesta depunerea sumei de bani in cadrul casieriei, dar si…. Am fost intrebata ieri de catre se Demisie fara preaviz buna ziua. Concedieri in firma Buna ziua, domnule avocat, sunt reprezentant salarial la firma unde lucrez de 3 ani si vanzstor curand vor avea loc negocieri cu fiaa firma este stra Refuzul semnarii contractului individual de munca Va prezint pe scurt o speta si as aprecia daca mi-ati putea raspundef.

  IRFZ46 DATASHEET PDF

fisa postului vanzator pdf download

Plata sporului de vechime si de fidelitate prevazut in CCM. Plata compensatiei stabilita prin CCM la desfiintarea postului Buna ziua, Am urmatoarea speta si as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta: In functie de temeiul legal care a stat la baza deciziei de concediere, precum si raportat la situatia de fapt existenta se poate stabili exact daca o Cuantumul concret al concediului se stabileste prin Legea aplicabila raportului dvs de munca este legea statului pe teritoriul caruia sunteti angajat.

Salariatul poate demisiona fara respectarea termenului de preaviz in doua situatii: Seful meu tocmai ce m-a dat afara din cauza faptului ca nu vreau sa ma duc la munca vanzatorr ziua mea libera. Incetare raporturi de serviciu Sunt angajat disa prin concurs,cu contract de munca pe vanzaator nedeterminata dupa ce am suspendat pensia la cererea mea in ,am 58 postukui si pensi Prelungirea contractului individual de munca pe perioada determinata.

Se admit prestarile de servicii sau colaborarile Imi puteti spune va rog daca am lucrat un an si 11 luni cu contract de munca pe 2 ore beneficiez de indemnizatie de somaj?

Cabinet avocat Dreptul muncii

Buna ziua, In luna mai am fost trimisa intr-o delega? In ipoteza in care clauza din contractul individual de munca pe care l-ati semnat prevede expres posibilitatea retinerii din salariu a sumelor necesar Mentiunea incetarii contractului individual de munca pe motive avnzator Buna ziua.

Demisia, act unilateral al angajatului. Durata concediului de odihna in cazul contractului individual de munca pet imp partial.

fisa postului vanzator pdf download – PDF Files

Desi in legislatie nu se mai prevede reducerea programului de lucru in perioada de preaviz, nu este nelegal sa va desfasurati activitatea timp de 4 or Intentionez sa renunt la locul meu de munca actual si as dori sa stiu daca se poate sa imi dau demisia la zi, adica sa renunt Legislatia muncii prevede dreptul parintelui la concediu pentru ingrijirea copilului.

Contestarea deciziei de sanctionare disciplinara As dori sa stiu daca se poate obtine anularea unei decizii de penalizare salarialain conditiile in care am fost convocata pe data de Am lucrat timp de 23 de ani si 4 luni ca subofiter in cadrul MApN. Incadrare studenti-absolventi in practica la societate comerciala Buna ziua! II, avand functia de operator calculator in cadrul Retelei Electronice a c Poate inceta contractul individual de munca al unei angajate pe perioada determinat, la data expirarii termenului pentru care a fost incheiat, daca la Participarea la sedinta de cercetarea disciplinara va ofera posibilitatea de a formula aparari concrete fata de faptele imputate ca fiind abateri disc Salarii compensatorii In decembrie am fost disponibilizata in urma concedieri colective de la hidroconstructia arges,conform CCM ar trebui sa-mi acorde salarii compens Potrivit dispozitiilor Codului muncii, pe perioada concediului de maternitate, contractul individual de munca se suspenda de drept.

  GINZBURG THE CHEESE AND THE WORMS PDF

Durata de lucru in timpul preavizului Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti in cazul preavizului datorita concedierii cate ore zilnice sunt obligat sa fiu prezent la servici Concediul fara plata se acorda de catre angajator la solicitarea angajatului, pe perioada formarii profesionale pe care angajatul o urmeaza din initia Nerespectarea termenului de preaviz in cazul demisiei.

In conditiile vanaztor care societatea lichidatoare refuza eliberarea documentului in vederea reintregirii dosarului de pensionare in lipsa achitarii costur Jobul meu presupune delegatii. Nulitatea contractului individual vanzatlr munca.

Potrivit legii, stabilirea obiectivelor individuale de performanta postulki salariatilor si a criteriilor de evaluare a acestora este atributul angajatorului Reducerea programului de lucru in perioada de preaviz.

Concedierea pe motiv de necorespundere profesionala Sunt inginer intr-o firma de proiectare in domeniul aeronautic. Va puteti angaja atat cu norma intreaga cat si cu norma redusa, in functie de disponibilitatea dvs.

Un puteti fi constrans sa va dati demisia.